Maandaanbieding oktober 2019 Wijnen en Glazen

 

In de maand oktober krijg je bij ons: 

20 % korting op prachtige glazen uit Vietnam en 10 % korting op de (h-) eerlijke wijnen!

 

 

 

Kom jij ons team versterken?

Trots zijn wij op onze prachtige nieuwe Wereldwinkel in het centrum van Drachten. We hebben het er druk mee. Daarom zoeken we versterking voor ons enthousiaste, gezellige team. Binnenkort hebben wij plaats voor enkele vrijwilligers voor de winkeldiensten.

Loop gerust binnen voor meer informatie bij de fair trade cadeauwinkel

Wie zijn wij?

De Wereldwinkel ondersteunt met de verkoop van authentieke, bijzondere en originele producten, boeren en handwerklieden in ontwikkelingslanden om een behoorlijk bestaan op te bouwen. Met deze producten worden langdurige samenwerkingsverbanden aangegaan en er wordt een eerlijke prijs voor de producten betaald. 

Fair Trade!

Wat ga je doen?

Als medewerker van de Wereldwinkel verkoop je hun producten. Je helpt de klant een keus te maken en verstrekt hen zo goed mogelijke achtergrondinformatie. Uiteraard bedien je ook de kassa. Elke winkeldienst wordt met z'n tweeën uitgevoerd.

Wij vragen:

Affiniteit met fair trade handel; een klantvriendelijke houding; representatieve uitstraling en een collegiale samenwerking. We vragen een goede beheersing van de Nederlandse taal. Na verloop van tijd neem je een taak(je) erbij. Dit in overleg. We roosteren je 1 x per week of 1 x per twee weken een dagdeel in. Wij vragen van vrijwilligers, naast flexibele inzetmogelijkheden, beschikbaar te zijn om een dagdeel op zaterdag te werken, ongeveer 1 x per twee maanden.  

 

 

 

 

Nieuwe Producten