Maandaanbieding februari 2020

Nieuwe gezichten

We mochten de afgelopen weken enkele nieuwe vrijwilligers verwelkomen en op het ogenblik worden ook nog enkele vrijwilligers ingewerkt. Zij dragen net als u de Wereldwinkel een warm hart toe. We heten hen van harte welkom. Na een inwerkperiode van drie maanden kan een 'vaste aanstelling' volgen. We zijn heel blij met de versterking van ons team!

De uitFAIRkoop is al van start gegaan. Vanaf 1 februari krijgt u geen 50% maar 70% korting!

14 Februari Valentijnsdag! Ook hebben we kleine kadootjes te koop voor deze dag.

Vakmanschap

In de etalage van de Wereldwinkel staat een motor. Stoer (70 cm!) en sierlijk tegelijk, gemaakt van o.a. oersterk bamboe. Heeft u hem al gezien? De Thai die hem maakte moet er uren aan gewerkt hebben. Dat hij dat met veel plezier heeft gedaan lijdt geen twijfel. Hij heeft er een mooi pronkstuk van gemaakt! Kunstwerkjes zijn ook de miniatuuruitgaven van de motor. De maker had kennelijk de smaak te pakken en 'bouwde' ook scooters in zakformaat.

U had hem nog niet gezien, die motor? Nog gaan doen! Echt de moeite waard. Hopelijk (voor u) is hij dan nog niet verkocht!

Eerlijk Uniek Bijzonder

Wereldwinkel Drachten heeft een verrassend aanbod unieke, net-even-anders producten die vaak handgemaakt zijn en ingekocht volgens de Fair Trade normen.

Bij Wereldwinkel Drachten kunt u ook terecht voor grootverpakkingen thee en koffie en cadeaupakketten.

Met Wereldwinkel Drachten heeft u de leukste manier ontdekt om iets te veranderen in de wereld.