Maandaanbieding juni 2020

Maandaanbieding

In de maand juni zijn beeldjes uit Zimbabwe in de aanbieding. Ze zijn gemaakt van twee verschillende materialen: scrabmetaal (gerecycled metaal) en serpentijnsteen. Het zijn figuurtjes die bijvoorbeeld sporten, lezen of fietsen.

U krijgt 20% korting van ons.

 

Vaderdag

De beeldjes uit Zimbabwe zijn wellicht een idee voor vaderdag. Maar ook een miniatuur uitgave van een motor is misschien een optie. In deze eerdere editie heeft u een beschrijving kunnen lezen. Het grootste exemplaar is verkocht (de koper was een fervent motorrijder). Nu hebben we kleinere exemplaren te koop.

Ze zijn gemaakt van olijfhout en u zult versteld staan hoe vakkundig de kunstenaar te werk is gegaan. De moeite waard om ervoor naar de winkel te gaan. U bent van harte welkom. 

 

Coronacrisis

De Wereldwinkel wordt, zoals u weet, gerund door vrijwilligers. En veel van deze vrijwilligers vallen vanwege hun leeftijd in de zogenaamde risicogroep. U begrijpt dat dit wel eens wat problemen gaf in deze coronatijd. Toch is het ons steeds gelukt de winkel, hetzij enigszins beperkt, open te stellen. 

 

Aangepaste Openingstijden

De Wereldwinkel is elke dinsdagmiddag tot en met zaterdagmiddag in elk geval  tot 1 september geopend van 13.00 - 17.00 uur. U kunt ook een bestelling of reservering plaatsen via de mail. U kunt uw bestelling afhalen tijdens de openingsuren of gratis laten bezorgen door bezorgenindrachten. Neem daarvoor gerust contact met ons op. 

Eerlijk Uniek Bijzonder

Wereldwinkel Drachten heeft een verrassend aanbod unieke, net-even-anders producten die vaak handgemaakt zijn en ingekocht volgens de Fair Trade normen.

Bij Wereldwinkel Drachten kunt u ook terecht voor grootverpakkingen thee en koffie en cadeaupakketten.

Met Wereldwinkel Drachten heeft u de leukste manier ontdekt om iets te veranderen in de wereld.