Maandaanbieding mei 2020

 

In de maand mei krijg je 20 % korting op guirlandes!

Uit Mexico komen de vrolijke guirlandes waaraan vlinders, bijen, salamanders en lieveheersbeestjes van aardewerk kunnen worden bevestigd. Heel geschikt om een buitenmuur op te vrolijken. In deze maand koop je ze met 20% korting.

 

Moederdagidee

We hebben onlangs ons assortiment kettingen uitgebreid. Vraagt u eens naar Fates Cube kralen. Deze kralen hebben een moderne uitstraling en er zijn vele combinaties mogelijk. Ook de Kazuri kralen zijn heel bijzonder. Een idee voor moederdag?

 

World Fair Trade Day (WFTD)

Ieder jaar wordt op de zaterdag voor moederdag speciale aandacht gevraagd voor eerlijke handel. We waren gewend een feestelijk tintje aan die dag te geven. Versierden de winkel, schonken (h)eerlijke koffie of thee en er was live muziek. Nu gooit de coronacrisis roet in het eten. Geen live muziek, geen koffie of thee.

Maar....wel staat het 'Rad van avontuur' in de winkel. Welkom dus op WFTD 9 mei en wie weet slaat u uw slag!

 

Amnesty International

In diverse kerken lagen elke maand de brieven voor de schrijfactie voor Amnesty International klaar. Dat is door de Corona crisis niet mogelijk. Maar noodzakelijk blijven de schrijfacties wel! Afdeling Drachten heeft het volgende bedacht: Als u een mailtje stuurt naar bmsietsma(Verberg dit)@xs4all.nl krijgt u elke maand informatie over de schrijfactie, inclusief brieven, in uw mailbox.

 

Openingstijden in mei

Maandag gesloten.

Dinsdagmiddag t/m zaterdagmiddag geopend van 13.00 - 17.00 uur.

 

 

Eerlijk Uniek Bijzonder

Wereldwinkel Drachten heeft een verrassend aanbod unieke, net-even-anders producten die vaak handgemaakt zijn en ingekocht volgens de Fair Trade normen.

Bij Wereldwinkel Drachten kunt u ook terecht voor grootverpakkingen thee en koffie en cadeaupakketten.

Met Wereldwinkel Drachten heeft u de leukste manier ontdekt om iets te veranderen in de wereld.