Verhuizing naar het centrum

Wereldwinkel Drachten gaat in de maand november verhuizen naar Oudeweg 4. Een mooi pand dichtbij het centrum. Acht en veertig jaar geleden is Wereldwinkel Drachten gestart met de verkoop van koffie, thee en suiker in een huifkar op de zaterdagmarkt. In 1975 kwam het huidige pand aan de Zuidkade vrij en is dit betrokken. Het pand was toen nog in tweeën verdeeld, Het Leger des Heils had namelijk ook een helft in gebruik. Na verloop van tijd konden wij uitbreiden, omdat het Leger de Heils het pand ging verlaten.

Nu, 43 jaar later, nemen de ruim 30 medewerkers een nieuwe stap. Zij willen graag de mooie kunstnijverheidartikelen en de (h)eerlijke voeding meer voor het voetlicht brengen. Deze bijzondere producten met een verhaal verdienen dit namelijk. Door te verhuizen naar een plek waar mensen makkelijk onze nieuwe winkel met een verhaal kunnen bezoeken, hopen wij de steun te vergroten aan de arbeiders die het zo verdienen. 

Op deze Website en op Facebook zullen we aankondigen wanneer de winkel haar nieuwe deuren aan de Oudeweg 4 opent. We hopen u dan ook daar weer te mogen begroeten!

 

 

Eerlijk Uniek Bijzonder

Wereldwinkel Drachten heeft een verrassend aanbod unieke, net-even-anders producten die vaak handgemaakt zijn en ingekocht volgens de Fair Trade normen.

Bij Wereldwinkel Drachten kunt u ook terecht voor grootverpakkingen thee en koffie en cadeaupakketten.

Met Wereldwinkel Drachten heeft u de leukste manier ontdekt om iets te veranderen in de wereld.