Welkom bij Wereldwinkel Drachten

Van harte welkom op de nieuwe website van Wereldwinkel Drachten, een van de oudste wereldwinkels van Nederland!

Wereldwinkel Drachten heeft een prachtig uitgebreid Fair Trade assortiment met een eerlijk verhaal voor u klaar staan. U vindt ons aan de rand van het centrum waar wij een ruime winkel hebben met voldoende parkeerplekken voor de deur.

Op deze website kunt u informatie vinden over:

• de verhalen van de producenten en hun producten

• informatie over de winkel

• de maandelijkse aanbiedingen

• data en thema's van de Wereldmaaltijden

In de winkel hebben we heerlijke levensmiddelen zoals suiker, kruiden, wijn, koffie, thee en chocola. Deze zijn exclusiever en smaakvoller dan wat u tegenkomt in de supermarkt. Ook liggen in de winkel prachtige originele cadeaus zoals sieraden, beelden, manden en servies. Regelmatig komen er nieuwe producten bij zodat er altijd iets leuks te vinden is. Eventueel adviseren wij bij uw aankoop en uiteraard wordt een cadeau mooi ingepakt.

Elk product heeft een eerlijke prijs voor de maker en hun familie zodat ze een menswaardig bestaan kunnen opbouwen met goede huisvesting, zorg, onderwijs en gezonde voeding.

We maken geen winst en werken uitsluitend met vrijwilligers waardoor de producenten altijd een eerlijke prijs ontvangen, ook in geval van aanbiedingen of uitFAIRkoop. Bij alle artikelen ligt de nadruk op Fair Trade en duurzaamheid.

We proberen hiermee de wereld een stukje eerlijker te maken. Ook u kunt hier aan bijdragen met uw aankopen. Kom langs en geniet van eerlijke producten met een eerlijk verhaal, voor u zelf of voor iemand anders. Dat voelt zoveel beter!

We hopen dat u langskomt in de winkel om een Fair Trade aankoop te doen. Samen kunnen we de wereld een stukje eerlijker maken. Doet u ook mee?

We staan voor u klaar en zien u graag!

Van harte welkom!

Eerlijk Uniek Bijzonder

Wereldwinkel Drachten heeft een verrassend aanbod unieke, net-even-anders producten die vaak handgemaakt zijn en ingekocht volgens de Fair Trade normen.

Bij Wereldwinkel Drachten kunt u ook terecht voor grootverpakkingen thee en koffie en cadeaupakketten.

Met Wereldwinkel Drachten heeft u de leukste manier ontdekt om iets te veranderen in de wereld.